Julie and Julia

|


Uzun zamandir benim izledigim en guzel filmlerden biri. O kadar cok mesajlarla dolu ki. Bazen kucuk tesadufler veya kivilcimlar hic planlanmamis buyuk basarilara goturebiliyor. Yeter ki istek, caba ve ozveri olsun. Benim bu filmden cikarttigim en onemli mesaj bu. Filmi izledikten sonra umut ve motivasyon katsayim artti.

Kendimden de cok fazla sey buldum aslinda Julie'nin hayatinda. Beni de son dakika kadar hicbirsey verimli kilmiyor ayrica her bir projenin deadline'i olmali. Filmin ana karakterlerinden Julie'de deadline olmadan projelerini bitirememekten sikayetci, hep bir erteleme soz konusu, hep araya giren daha onemli isler var..Bende deadline olan tum islere basvurmayi ihmal etmiyorum ama son basvuru tarihi olmayan ilanlar bazen atlanabiliyor.

Filmden aldigim ilham ve yeni yil planlarima daha yeni yil gelmeden yogunlasma adina bende kendime hedef koydum her gun en az 5 tane ozgecmis gondermem lazim. Bugun hedefime ulastim fakat nerdeyse hepsinden out of office reply geldi. Anlasilan herkes daha tatil modunda. Ocak 4'de cogu insan is basi yapacak.

Yeni yilin ilk haftasi bizde de bir yogunluk olacak buyuk oglumun Junior Kindergarten (sanirim ana sinifi ilk yili 4 yas grubu) kayit isleri var. Umarim sorunsuz halledebiliriz. Istedigimiz okul cok iyi ve bizim bolgede degil optional listten girmeye calisacagiz..

Neyse, hedeften cok sasmadan umarim yeni yilla birlikte hepimizin tum dilekleri gercek olur. Herkese basari, saglik dolu nice senelere..

2 yorum:

beste dedi ki...

bu aksam seyredecegim bende heyecanla bekliyorum:)

Bir annenin ise donme macerasi dedi ki...

Seyrettiniz mi? Nasil buldunuz benim son zamanlarda izledigim en guzel, sicacik filmlerden biriydi.

Related Posts with Thumbnails