Kotu Haber

|


Bekledigim sirketten son mulakata iliskin haber cikmayinca ben dayanamayip pazartesi ogleden sonra aradim cana yakin aracimizi.

James hal hatir sorduktan sonra sesimin gayet canli ve neseli gelmesinden benim haberim olmadigimi anlayinca, biraz saskin bir sekilde Phil seni aramadimi, haftasonuna dogru bize ise alacak mudur geri dondu dedi. Geri kalanini pek dinlemedim sanirim mainframe deneyiminin olmamasi yuzunden seni elediler dedi.

Biraz bozuldum acikcasi ama bozuldugum nokta beni ise almamalari degil beni olumlu veya olumsuz haber alir almaz beni arayacaklarini soyleyip beni aramamalari ve ben aradigimda bir sonraki asamaya gecemedigimi ogrenmem.

Ote yandan kim kotu haber vermek ister ki biraz kendimi onlarin yerine koydum?

5 yorum:

Ballı Cimcime dedi ki...

Hiç üzülme canım, mutlaka seni bekleyen bir iş fırsatı önüne çıkacaktır. Demek ki henüz zamanı gelmemiş. Bu arada yine de aramaları gerekirdi diye düşünüyorum. Sevgiyle ve umutla kal...

Adsız dedi ki...

Herşeyde vardır bir hayır .! Belki daha iyileri ayağına gelirler.Sıkma canını

Bir annenin ise donme macerasi dedi ki...

Umarim dediginiz gibi baska kapilar acilir..Simdilik beklemedeyiz kafamda yeni tilgiler dolasiyor onlari uygulamaya koymayi planliyorum cok yakinda:)

nalan dedi ki...

red ridinge bıraktığın yorumu takiben gelip maceranı buraya dek okudum.Sana bol şans dilerken çalışan bir anne olarak şimdi iki kızımın-biri evli çocuklu-çalışmak istememesinden sana da boş ver çocuklarının tadını çıkar.çok istiyorsan da evde çalışmanın yoluna bak demek istedim.Burada imkan yok ama dışarda o imkanlar var gibi gözüküyor.
yani 25 yıl çalıştım ve bakıyorum da ülkemde olumlu birşey yok o zaman ben kendimi boşa yırtmışım.
Emekli İlkokul öğretmeniNalan Güler

Bir annenin ise donme macerasi dedi ki...

Cok tesekkurler Nalan Ogretmenim! Insanin kendi secimiyse evde oturmak cok koymuyor cocuklarla mutlu oluyor insan. Ben bu sonbahara kadar evde oturma modundaydim ama birden bire zaman geldi diye hissettim. Istedigim gibi bir is bulamayincada uzuldum biraz ama simdi bunda da bir hayir vardir diyorum.

Eminim cok degerli ogrenciler yetistirmisinizdir. Ben hala ilkokul ogretmenimi sevgi ile anarim hatta annem vasitasiyla haberlerimizi aliriz birbirimizin. Bana ilkokuldan mezun olmak cok zor gelmisti ogretmenimden ayrilacagim icin! Bence cok kutsal bir is icin 25 yilinizi vermisiniz ne mutlu size!

Related Posts with Thumbnails