Bugun

|

Bugun her taraf bembeyazdi. Sakin, siradan baslayan Pazartesi sabahi, havanin birden bire degisip kar firtinasi baslayinca renk degistirdi ve heryer 1-2 saat icinde bembeyaz oldu

Biz buralarda alisik degiliz karsiz kisa, soguk olmasina soguk oldu ama bir turlu her taraf bembeyaz olmadi. Kar gelmeden kis bitecek derken bugun karla birlikte mutlu olduk.

Baska ne yaptik, bu sogukta kalacak sicacik bir evimiz oldugu icin sukrettik. Sicacik kahveler ictim, telefonda konustum. Cocuklarla oyun oynayip odamdan bu resimlerdeki manzarayi seyrettim.
Yarinda evden cikmamayi planliyorum, yazi islerim yine birikti onlari halledecem.. Yada evde olmanin lutuflarindan faydalanip tembellik yapacam!




6 yorum:

bilge dedi ki...

ben kar yağmayan izmir deyim memleketime kışın gidersm kar olayını görüyorum ondada karda yürümeyi unutmuşuz çok komik oluyoruz yolda yürürken kendi memleketimde beni yabancı sanıyorlar yoğun çalışmalarımızdan dolayı kışın pek tatile çıkamıyoruz güzel manzaranın keyfini çıkar güneşi bol izmirden sevgi ve selamlar canım dilerim çocuklarınla güzel günler geçirirsin sevgiler...

Dalgaları Aşmak dedi ki...

harika manzaralar bayıldım fotoğraflara..

Bir annenin ise donme macerasi dedi ki...

Tesekkurler Bilge! Kar hep bize hem cocuklara iyi geldi. Size de bol gunesli gunler:) Bize gunesin geri gelmesine en az 2-3 ay daha var. Mayis'a kadar pek baharda gelmiyor:( Bende size kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum!

Dalgalari Asmak: Biz manzara acisindan sanliyiz, evimiz 22 katta ve tum sehri goruyor. Hava acik olunca Amerika bile gozukuyor. Yazdan kalma daha net fotografta koyarim ilerleyen gunlerde. Dip not: Bende resimdeki kopeginize bayildim!

Adsız dedi ki...

Tadını çıkarın,çok şanslısınız.
Sevgilerimle
A.B
http://www.gypsophilab.blogspot.com/

alya hanımın annesi dedi ki...

erzuruma geleli 1 hafta oldu.karsız günümüz yok.ama manzara yukardaki fotoğrafların yanına bile yaklaşamaz:)
bizim yerimizede keyif yapın olurmu evde..
sevgiler..

Bir annenin ise donme macerasi dedi ki...

Tesekkurler A.B ve darisi basiniza:)

Alya Hanimin annesi: Sizi cok iyi anliyorum, guzel ulkemizde kar demek, zorluk sikinti demek. Sokaga bile cikmak iskence diye hatirliyorum. Kanada'da durum farkli kar yasamin bir parcasi. Ne kadar kar yagsada yollar acik, kaldirimlar tertemiz. Herkesin evinin onunu temizlemek zorunda dolayisiyla dusme, kayma derdi yok. Keza yollarda surekli tuzlaniyor. Zincir diye bisey yok arabalar icin. Hayat boyle kardan etkilenmeyince, keyif yapmamak elde degil. Ozellikle cocuklar bayiliyor:)Erzurum'da bol sans bu arada, umarim babadan ayri gunler cabucacik biter!

Related Posts with Thumbnails