Kucuk Mutluluklar

|

Bugun benim icin o kadar guzel bir gundu. Sabah cok erken kalktim, cogu insan icin cok onemli olmayan benim icin yapilacak listemde yer alan bir kalem isi hallettim. Cok yoruldum hic dinlenmedim surekli kosusturdum ama hepsine degdi. Simdi anlatsam o kadar ufak tefek seyler ki ama ben mutlu oldum iste.

Hatta aksam daha guzel bi sey ogrendim. Sevincten bugun sanki benim dogumgunum dedim. Esim piyano ve gitar caldi, cocuklarla deli gibi dans ettik..

Bugun herseye mola verdik yarin hayata kaldigimiz yerden devam edecegiz:)

3 yorum:

bilge dedi ki...

aldığımız nefes bile mutluluk için sebeb olmalı .sizin açınızdan çok sevindim çocuklarınızla eşinizle uzun yıllar sonsuzluk kadar mutluluklar diliyorum izmirden sıcacık sevgi ve dostluklarımı gönderiyorum...

beste dedi ki...

ne guzel fotograf mutlulugunuz daim olsun:)

Bir annenin ise donme macerasi dedi ki...

Bilge, cok tesekkurler. Ben de ayni dilekleri sizin icin diliyorum. Umarim hepimizin mutluluklari artarak devam eder.

Beste, tesekkurler! Fotografi bende cok begendim benimle pek alakali degil ama saolsun free stock foto sitelari. Ben henuz kendi fotograflarimi yayinlamayi cesaret edemiyorum nedense? Aslinda gizlenecek bisey de yok! Bu arada senin fotograflar sahane, blogun gorsel acidan cok cezbedici. Senden 1-2 ders alsam hic fena olmayacak! Gonullu isler listeden de yer varsa bunuda ekleyebilirsin:)

Related Posts with Thumbnails