Red etmek?

|



Is bulmak icin aylarca ugras, calis ve cabala,
Artik secici olmayacagim yeterki calismaya baslayayim noktasina gel,
Ve birden bire hemen bir projede calisma firsati dogsun,
Dusunmeden hemen onumuzdeki pazartesi baslayan isi kabul et,
Sonrada once kabul ettigin isi nasil reddecegini dusun!

Garip degil mi? Boyle olacagini biliyordum zaten icime dogmustu. Birden bire cocuklari nereye, nasil birakacagimi dusunur oldum. Buyuk oglan onumuzdeki hafta okullarin tatil olmasi yuzunden tum zamanli bi yere gidecekti, ufakligida arkadaslarim ya idare eder yada onuda bi yere yollariz diye dusundum isi kabul ederken sonrasi allah kerimdi.

Ama ben cocuklari oradan oraya tasinirken perisan olacaktim, is yeride cok uzakta..Esimle dusunduk, tasindik..En azindan bu is icin bu kadar eziyete degmez,-hos esime kalsa hicbir is icin ben kendime eziyet etmemeliyim.

Daha dun aksam bana senin yerinde olmak icin kac kisi can atar diyordu. Dedigine gore calisitigi is yerinde daha yeni iki kisi cocuklari buyurken onlarla olabilmek icin isten ayrilmis. Esimin soyledigi seylerde haklilik payi yok degil aslinda ama onun dedigi gibi ben sadece kendim icin calismak istiyorum sanirim ama tum sikintiya degecek, severek yapacagim isi buldugumda.

2 yorum:

bilge dedi ki...

dilerim her şey dilediğin gibi olur .yardımların ve ilgin için ayrıca çok teşekkür ederim..çok incesin bizi bazı konularda aydınlattığın için sevgi ve dostlukla...

Bir annenin ise donme macerasi dedi ki...

Rica ederim, Bilge. Umarim bi faydam dokunur. Ben emaili gec gordum, gorur gormez de yazdim. Yine bana yazsin, onumuzdeki hafta nispeten rahat olacagim.

Izmir'e kucak dolusu selamlar!

Related Posts with Thumbnails