G20 ve hayalet sehir Toronto!

|

Gunlerdir herkes G20'ye hazirlaniyor, sehrin gobegi barikatlarla kapli, guvenlik gucleri, polis ve ambulanslar disinda normalde sehrin en islek caddeleri sokaklar neredeyse bos. Sehrin merkezinde yer alan plazalarda calisanlar bu hafta evden calisiyor. Bi nevi zorunlu ev hapsi! Ama bazi icinde tatil cunku piyasalarda nerdeyse hic islem olmuyormus!

Zorunluluktan ise gidenler Facebook'tan flash haber geciyor tum Tim Hortons'lar (Kanada'nin en populer kahve evi) kapali  kahve alacak yer yok diye, bazisi tesadufen acik Starbucks bulursa Tweet yapiyor Tim Hortons yerine gecmez ama ve Yonge Street'te buldum acik bi Starbucks diye..

Biz downtown'a yakiniz ama daha cok midtown (upper village) diye geciyor bizim muhit. Buralarda bile in cin top oynuyor.

Ben calismiyorum ama her tarafta genel bir tatil havasi olunca kimse nasil olsa calismiyor diye bende is arama calismalarima ara verdim:)

4 yorum:

didem dedi ki...

Oh ne guzel! Bahane ile tatil yap biraz dinlen ara ver Ara sira boyle kucuk tatiller iyi oluyor. Kahve panigi super! Burada da iki adimda bir bir kahveci var. Populer bir yer kapansa ayni panik olurdu.
Buarada benim blogumda sana odul var.
Onu gordun di mi?
www.didemuzuncaova.blogspot.com
Sevgiler,Didem

rrh dedi ki...

yaptığım yorumlar hata veriyor allah allah.

bilge dedi ki...

haberlerde izledim bayağı sokak gösterileri olmuş.. sessizlik te bazen iyi oluyor dinlenirsin bu ara.. Türkiye den kucak dolusu selam ve sevgiler..

Bir annenin ise donme macerasi dedi ki...

Didem'cim cok tesekkurler odul icin sana blogundan yorum birakmistim almadin mi? Odul islerinde ben biraz beceriksizim cok almadigim icin sanirim:)

RRH, yorum yapamadigina dair yorumunu aldim ama baska yorum yok bekleyen..Belki gecicidir?

Bilge'cim, o firtina oncesi sessizlikmis..Cok karisti buralari, hayat felc oldu. Kanada'lilar tabii alisik degil boyle kargasaya! Bende sevgilerimi yolluyorum..

Related Posts with Thumbnails