Sadece calisanlarin mi kartviziti olur?

Gecen gun bir is gorusmesine giderken yazlik takimlarimi deniyordum. Takimlarimdan birinin cebinden eski kartvizitlerim cikti. Toplantilarda hazirliksiz yakalanmayayim diye illa cebimde veya ajandamda kartvizitlerim olurdu.

Simdi calismayan anne olarak bir kartim yok ama ozellikle is gorusmelerine veya is baglantilari kurma etkinliklerinde (networking events) elim bi an ajandama gidiyor. Karsimdakinden kart alip ona kart vermemek garip geliyor.

Buradaki is arama ile ilgili seminer ve workshoplarda, is arayanlara kartvizit gibi iletisim bilgilerinden olusan kartvizit hazirlamalari tavsiye ediliyor. Bana ilk basta garip gelmisti ama is hayatina donus yolunda ihtiyacim olacakmis gibi gozukuyor.

Aslinda iletisim bilgilerinden olusan bu kartlar farkli amaclar icinde kullanilabilir. Ozellikle yeni annelerin tanisma/ gorusme/ oyun gruplarinda anneler yeni tanistiklari annelere kendi bilgilerini ve cocuklarina ait bilgileri iceren mommy calling kartlar veriyorlardi.

Yeni annelik, yeni insanlarla tanisma gunleri cok uzun yillar oncesine aitmis gibi geliyor simdi. Belki bu kartsiz gecen gunlerde yakinda cok uzaklarda kalir!

2 yorum:

bilge dedi ki...

inşallah istediğin gibi olur her şey ..sevgiler..

Bir annenin ise donme macerasi dedi ki...

Tesekkurler Bilge'cim! Umarim hepimizin gonlune gore olur hersey!

Related Posts with Thumbnails