Yorgun ve Gergin Sehir Toronto ve Uzaktan Gelen Misafirler

|

Gecen hafta o kadar sessizdiki hatta Cuma hayalet sehir Toronto diye yazmistim. Meger o firtina oncesi sessizlikmis. Cumartesi her taraf gostericilerin etrafa saldirmasi ve polisle catismasi sonucu savas alanina dondu. Downtown'daki metro istasyonlari kapandi.

Ustune birde Pazar aksami sagnak yagmur yagdi. Sehrin kendine gelmesi biraz zaman alacak, is hayati yeni kendine gelmeye basliyor derken bu Persembe tatil, cogunluk cumada izin alip dort gunluk bir tatil planliyor. Bana ise nerdeyse iki haftadir gunlerin (is arama anlaminda) sessiz sedasiz gecmesi cok uzun geldi.

Fakat bu sikici gunler icinde guzel bir supriz yasadik. Pazar gunu Pratik Anne ve ailesi geldi Toronto'ya. Onlarla bulustuk merkezden ve olaylardan uzak bir yerde. Benimkilerin zipirliklarinin tavan yaptigi bi gundu ama Kipircan ve Kimilnaz cok tatlilardi. Iyi ki gelmisler!

2 yorum:

bilge dedi ki...

evet maalesef bayağı olaylar olmuş haberlerde izledim arkadaşınızla ve çocuklarınızla güzel vakit geçirdiğinize sevindim sevgi ve selamlar..

didem dedi ki...

Sessizligin ardindan ortalik hareketlenmis.
Arkadasinizin ziyareti ne kadar guzel...Bu arada bilmem soylemis miydim benim dayim Canada'da yasiyor. Coook uzun zamandir...
Bakmak istersen benim blogum
www.didemuzuncaova.blogspot.com .
Biz Washington'dayiz...Canada'ya sevgiler, Didem

Related Posts with Thumbnails