Herseye Ragmen Bir Is Ilanina Takilip Kalmak Iyidir

|

Gunlerdir suren sessizligim aslinda yaklasik 3 hafta once yazdigim takilip kaldigim pozisyondan haber beklememden oturu. O yaziyi gece yazdim sabah telefonum caldi arayan benim en son emaille ozgecmisimi yolladigim kisinin 2 usttuydu (Vice President of Operations). Mutluluk ve sevincten gozumden yas geldi, telefonda konusamadim dogru duzgun bile..Hemen 2 gun sonra gorusmeye cagirdi gittim iyi gecti..Sonra G20 girdi araya ama cok bekletmeden ikinci gorusmeye gittim gecen Cuma ama ne olduysa hersey orada oldu. Olacak olan is birden tersine dondu..

Henuz olumsuz cevap gelmedi ama kesin eminim olmayacak hemde ortada benden kaynaklanan birsey olmamasina ragmen! Gecmis tecrubelerle sabit iyi haber cabuk gelir, ara acildikca bu hic iyiye isaret degildir!

Lutfen kusuruma bakmayin yorumlara, emaillere, ricalara cevap yazamamam bu sikintili halimdendir. Detaylarini kafami toparlar toparlamaz yazacagim ama buraya kadar gelmis bir isin olmamasini pek anlayamiyorum..Herkesin soyledigi gibi belki "bunda da bir hayir" vardir!

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails