Is Gorusmesi Oncesi (Bolum 2)

Hizlica istasyonun icine girdim. Gisedeki gorevli ne oldugunu sorarken acele ile gecistirdim. Kosar adimlarla trene dogru giderken bi treni kacirdim. Bir sonraki tren 6 dk sonraydi..Icimi bir korku kapladi cok ucu ucuna olacakti. Ama ote yandan da birine yardim etmenin verdigi huzur vardi. Kendi kendime yetisirim dedim.

Hazirladigim notlara tekrar goz attim. Heyecanim yatisti biraz derken geldik King St- duragina o da ne saat 11.27..Kosarak hangi kapidan ciktigima bakmadan caddeye ciktim ama yanlis cikistan cikmisim. Trenden beri etrafimda olan biri benim saskin saskin baktigimi gorunce ben bisey demeden "hadi sor bakalim, nereye gitmen gerekiyor" dedi. Scotia Plaza dedim gel bende o tarafa gidiyorum dedi. Ve saolsun benim yolumu bir guzel uzatti resmen kulagi tersinden gosterdik. Yolda ben nerdeyse ucmaya calisirken, kikirdek bi sekilde is gorusmesine mi gidiyorsun dedi ..Eh tabii, bizdeki gibi takim elbise, veya tayyor cok fazla yok ortalarda..Neyse, daha fazla gec kalmadan ve muhatap olmadan merdivenleri ikiser ucer ciktim..

Lobbyde asansorlere yoneldim, 8-9 tane ayri asansor vardi ama her asansor her katta cikmiyor 23.kata cikani bulacam derken 23. kata gideni kacirdim..Ortadaki devasa saat 11.31 gosteriyordu. Bir kac kere daha dugmelere bastim ama bi turlu gelmiyor asansor bende karsidan 24. kata gideni cagirdim neyseki o 1-2 dakika sonra geldi. Asonsorde dev ekran son dakika haberleri, hava durumu vs gosteren TV'den saate baktim 11.35 olmus..Panik yapmaya calisiyorum nasil olsa hemen merdivenle bir kat asagiya giderim diye.

Kapi acilinca ufak capli bir sok yasadim. Sadece asansor girisi ve bolumlere kartli giris vardi..Yani daha beter bi durum oldu. Sadece bir kat var arada ama asagiya inilmiyor. Bu kadar aksilik ust uste gelirmi diye soylenirken, tam o sirada, iceriden biri cikti.

 Ona hemen sordum benim acilen bi kat asagiya inmem lazim diye. O da bana "is gorusmen mi var" dedi? Icimden bu kadar belli mi demekten kendimi alamadim. Saolsun hemen asansoru cagirdik ve asagiya indik. Bana kiminle goruseceksin dedi ismi soyledim aa cok gec kaldim diyerek..Merak etme hemen haber verecem dedi..

Nefes almak icin lobbydeki koltuga oturdum. 1-2 dakika sonra bugune kadar tanistigim en seker ust duzey yoneticilerden biri beni karsilamaya geldi..

4 yorum:

Adsız dedi ki...

bu heyecan okuyucu icin ne zaman son bulacak :)

Bir annenin ise donme macerasi dedi ki...

Bende bilmiyorum hala sonuc yok iyi yada kotu. Gecen hafta Insan Kaynaklarina email yolladim guya bu hafta iyi kotu bir feedback vereceklerdi..

Ama tecrube ile sabit bu kadar ara olmasi iyiye isaret degil. Ben artik cok umutlu degilim..

didem dedi ki...

Senin bu yazini bence kalp hastalari okumasin. Benim bile kalbim sikisti. Of yani. Neyse sonu guzel bitiyor guzel birseyler oldu sanirim.Sevgiler, Didem

Bir annenin ise donme macerasi dedi ki...

Didem'cim maalesef hala sonuc yok..Bende beklemekten yoruldum simdi yazin gerin kalanini nasil degerlendiririm diye dusunuyorum!

Related Posts with Thumbnails