Is Hayatimin En Iyi Is Gorusmelerinden Biri

Yolda basima gelenleri anlatip acaba oyle mi ozur dilesem yoksa bana inanmaz bile sadece gec kaldigim icin ozur dileyeyim derken; Lorne R. benden once "kiyafetim icin cok ozur dilerim bugun seninle olan gorusmeni unuttum ve Cuma oldugu icinde casual (haftasonu kiyafeti) giyindim dedi..

Allahim kulaklarima inanamiyorum bugune kadar hatirlamadigim kadar gorusmeye gittim her zaman ozenliydim ama ilk defa biri hemde altinda 300 kisi calisan koskoca bir VP benden kiyafeti icin ozur diledi. Seker biri oldugunu soylemistim degil mi:)

Ben lutfen hic onemli degil zaten hava cok sicak ayrica Cuma dedim gulerek. Simdi dusunuyorumda ben gec kaldigim icin ozur bile dileyememisim. Ama beni asansorle asagiya indiren bayanin etkiside var (sanirim o da cok onemli bir pozisyondaydi). Ben gec kaldim dedikce "don't worry/ dert etme) demisti.. Kimbilir belki Lorne'a soylemistir.. Cok panik, zorlama onu diye..

Boyle rahatlatan baslangictan sonra yaklasik 45 dakikalik cok keyifli, o sordu ben cevapladim bazen ben sordum o cevapladigi, karsilikli gorus alisverisinin oldugu basarili bir gorusme oldu. Sonlara dogru bana bir tane daha gorusme yapilmasini istiyorum dedi. Bi an panikledim olmayacak mi diye cunku sonlara dogru artik ne zaman ise baslamam gerektigini, ulasim, maas gibi onemli detaylari konusmustuk. Ikinci gorusme deyince acikcasi tedirgin oldum, daha ust/senior biriyle mi gorusecegim dedim yok dedi bu pozisyonun bagli oldu kisi ama yine benim altimda biri. Daha zor mu olacak dedim hayir ayni sekil dedi gulerek.

Ne zaman karar vereceksiniz dedim, onumuzdeki haftayi bulur cunku G20 suresince seni buraya getirtmek istemeyiz guvenlik yuzunden seni iceri alamayiz gibi biseyler dedi. Sonra biraz dusundu bugun tekrar gelebilirmisin G20 baslamadan yapalim dedi. Tabi ki 15-20 dk uzaktayim dedim. Anlastik dedi sen simdi normal gunune devam et ben seni ayarlayinca arayacagim dedi.

Yine kosarak ama bu sefer sevincten dort kose olmus bisekilde ciktim. Once bana dogru kisinin emailini bi sekilde bulan sevgili arkadasim Bengu'yu aradim, o da cok sevindi hepsi iyiye isaret dedi. Sonra esimi aradim..

Mutlu haberle cocuklari almaya gittim, arkadasim Anna'ya ogleden sonra gidebilirim yine bakarmisin dedim..Seve seve dedi..Sonra telefonu beklemeye basladim 3 gibi aradi Lorne (buyukluge bakin sekreter veya baska biri degil kendi ariyor Turkiye'de olsa nasil olurdu ?) Seni gorusturecegim kisi cikmis dedi, ama merak etme seni ise almayi dusunuyoruz, Insan Kaynaklarina da haber verecegim,G20 bitince toparlayacagiz herseyi dedi.

Ben cok ama cok tesekkur ettim. Kulaklarim dogru mu duydu acaba dedim, birazda inamayarak ama mutluluktan ucarak esimi, Bengu'yu (o olmasa bu gorusme sansi bile elde edemezdim), Anna'yi ve annecigimi aradim. Hepsi benim adima cok mutlu oldular.

Bende sabirsizlikla G20'nin bitmesini beklemeye basladim. Tabii Lorne'a tesekkur mektubunu gonderdikten sonra.

Hafta ortasina dogru Insan Kaynaklari Muduru email yolladi, bolumdeki degisiklikler ve G20 nedeniyle 5 Temmuz'dan sonra Direktorle goruseceksin diye. Bu emailden sonra hersey yolunda gidiyor diyerek, kafamda ise girecekmisim gibi planlar yapmaya basladim. Hatta bloga hemen yazmak istedim ama guzel haber gelmeden yazmayayim dedim. Hos hala guzel haber yok bekliyoruz ama daha fazla dayanamadim yazmadan.

Derken 29 Haziran'da bir email geldi seni Sr. Manager'la gorusturecegiz ya yarin ya cuma yada pazartesi hangisi uygun diye..Beni heyecan kapladi ama korku kesin isi alacakmisim gibi dusundugum icin azdi..

Ve Cuma gunu (2 Temmuz) ikinci gorusmeye gitmemle KABUS basladi!

3 yorum:

bilge dedi ki...

sevgili özlem uzun zamandır sana yorum yazamıyordum neyse düzelmiş dilerim hakkında her şeyin hayırlısı olur her şeyin gönlünce olmasını diliyorum

izmire arada bir gelebildiğimden yazılarını geç okuyabiliyorum sevgiler..

Bir annenin ise donme macerasi dedi ki...

Cok tesekkur ederim Bilge'cim..Artik hayirlisi ise olsun demekten baska birsey gelmiyor elden!

Toronto'dan sevgiler.

didem dedi ki...

Gune heyecanla baslamissin ama guzel haberlerle olumsuz olumluya donmus. Sonu nasil bitti merak ediyorum. Cok sanslisin gorustugun kisi cok iyi biri cikmis. Hadi hayirlisi.Didem

Related Posts with Thumbnails