Yazin Geri Kalaninda Ne Yapmali, Ne Etmeli?

|

Kafam bircok konuda cok karisik. En onemli mesele tabi ki hala sonuc alamadigim is gorusmesi ve hala daha baska yapilabilecek seyler varmi diye dusunuyorum cunku konustugum gorustugum kisilerin kimisi aaa "tabi arayip sormali istekli oldugunu gostermelisin" diyor kimisi de "yeter artik yapilabilecek herseyi yapmisin" diyor.

Bende ikinci grup gibi dusunuyorum evet bu isi ne kadar cok istedigimi gosteren tum cabalari gosterdim. Bu noktadan sonra yapilacak hersey "desperate" oldugumu gosterir gibime geliyor. Onu istemiyorum (iki hafta once oyleydim ama simdi farkli dusunuyorum:) )..Simdi yeni bir sayfa acma zamani..

Biraz onumuzdeki gunleri planlamak istiyorum ama uzerimdeki islerin hafiflemesi lazim. Buradaki Kanada-Turk Toplum Merkezinin finansal tablolarini hazirliyorum cok buyuk kismi bitti, ama simdide baska bir projede is verdiler.

Sonra kurucusu oldugum Turkish-Canadian Professional Network LinkedIn Grup var giderek buyuyoruz su anda 75 kisi civarindayiz. O grubun daha etkinlesmesi icin calismalarimiz var, grup uyeleri ile biraraya geliyoruz. Gecen hafta birbirinde degerli 17 uyemizle biraraya geldik. Tanistik, fikir alisverislerinde bulunduk ve en kisa zamanda yeniden bir araya gelmek istedik.

Ana mesgalem cocuklar tabi ayni zamanda en cok zamanimi alanda onlar. Onlar icin bol aktiviteli yaz olmasi icin elimden geleni yapiyorum.

Tum bunlara ilave yeni bir is bulup o ise konsantre olsam mi, yoksa uzun bir Turkiye tatilini hic riske atmayip geldikten sonra mi tekrar is aramaya baslasam karar veremiyorum.

Acikcasi uzun zamandir nasil isler var goz atmadim bile, bizim grupta degerli bir uyelerimizde ozgecmisimi istedi onu yeniden duzenlemem lazim..Herseye yeniden baslamak gozumde buyuyor.

Ote yandan baskalarinada biraz faydam olsun istiyorum. Blogu takip edenlerden gelen ozgecmis yardim isteklerine daha cok zaman ayirmak istiyorum.

2 yorum:

lifegoeson dedi ki...

güzel kafanda hicbir soru olmadan ,dönüste tüm enerjinle yeni projelere yelken acabilecegin
iyi bir tatil neden olmasın:)

didem dedi ki...

Plan projen bol. Allah kolaylik versin derim.Sevgiler..

Related Posts with Thumbnails