Scotia'da Son durum

Ben bitti tam artik dedikce hep birseyler oldu. Soranlara olmayacak, ise alacak olsaydilar coktan anlasma imzalardik dedim AMA icten ice hep hala bir umut olmasini umut etmisim. Yada gercekten bir closing'e/kapanisa veya duymaya ihtiyacim vardi.

En son Lorne'i (Vice President) arayip mesaj biraktiktan sonra geri donmemesi bir bakima aslinda bu is bitti demekti ve ben herseyi ona gore planlamaya baslamistim.

Ta ki dune kadar!

Dun ogleden sonra cocuklarin uyku oncesi merasimini yaparken telefon caldi, cocuklarin uykusu dagilmasin diye kalmadim telefona. Ufaklik uyuduktan sonra mesajlari dinlerken inamadim. Lorne aramis aramami istemis. Ama mesaj bi garipti sadece ad soyad ve telefon numarasi. Aradim hemen ulasamadim bende mesaj biraktim.

Bugun tik cikmadi, tum gun bekledikten sonra aksam ustu en azindan sekreterinden musait oldugu zamani ogrenirim diye dusunurken pat diye telefonu acti.

Hal hatir faslindan sonra konuya "biliyorum senin icin hayal kirikligi olacak ama biz birine o pozisyonu teklif ettik ve o da kabul etti, kusura bakma biraz sana donmemiz uzun surdu" diye devam etti. Ben onemli degil olur oyle seyler gibi biseyler geveledim, oysa negatif olursa soyleyecek seyler hazirlamistim, neden beni secmediniz hani ben en guclu adaydim gibi ama hepsi uctu gitti beynimden.

Bu noktada nezaketten mi yoksa gercekten dusunecekmi bilmiyorum"ozgecmisin onumde baska acik pozisyonlar var eger istersen onlar icin degerlendirilelim" dedi. Bende tabi dedim sonra dayanamadim aldiklari kisinin banka icinden mi olup olmadigini sordum "degilmis" benzer bir pozisyonda baska bir bankada calisiyormus..

Gorusmek uzere diyerek kapattik.

Uzuldum tabii cunku bu isi gercekten istemistim ama ote yandan cok fazla sorumluluk gerektiriyordu yeni piyasalarda/ulkelerde zamaninda Banka icin hesaplarin acilmamasi maddi kayip vs getirebilir, dolayisiyla beni etkilerdi. Esim daha en basindan beri seni bizden uzaklastirabilir bu is diyordu belki onlar icin olmadi.

Ama guzel olan Lorne'nin bana deger verip, beni son durum hakkinda bilgilendirmesi. Kimbilir belki yine bana gore bir is cikar onun bolumunde.

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails