Koyumuze geri donduk!

|

Nihayet 6 haftalik tatilimiz bitti ve soguk karli bir gunde Toronto'ya geri donduk. Simdilik yolculugun verdigi yorgunlugu, havanin getirdigi soguk alginligimizi atmaya calisiyoruz.

Guya tatilde kafa dinleyip, gerceklesmemis projelere el atip bir suru ise basvuracaktim..

Hicbiri olmadi..Once deniz tatili dedik..sonrasinda Bursa'da ufakligimizin dusmesi ve alnina 7 dikis atilmasi ile uzulduk. Tam yara iyilesiyor derken ikinciye dusup ayni yerden dikisleri patlati..Yine acil hastanelere kostuk..Geriye kalan son 10 gun bizim icin cok sikintili gecti..Estetik dikisler kapanmisken yine kotu bi sekilde acildi. Allah daha beterinden korusun diyerek gozumuzu bir saniye bile uzerinden ayirmadik ve hala ayirmiyoruz cunku hala yara toparlamadi..Ama buna da sukur!

7 yorum:

lifegoeson dedi ki...

tatilde hastane olayları kötü olmuş gerçekten,geçmiş olsun...
ebeveyn olmak en zor iş :))

Adsız dedi ki...

Çok geçmiş olsun miniğime.Allah beterinden korusun.Dikiş izleri kalmayacak alnında değilmi annesi ? Çoğu kişiye saçma gelebilir ama Nazar oldu büyük ihtimalle bu minnak adam.Çok üzüldüm gerçekten :(
Red Riding Hood

Adsız dedi ki...

Son post hakkında seninde fikrini merak ediyorum . Biz kahroluyoruz günlerdir :(

Red Riding Hood

Bir annenin ise donme macerasi dedi ki...

Tesekkurler Lifegoeson..Bayagi sikinti yasadik ufaklikta cok hareketli olunca. Sen cikart cikarabildigin kadar bekarligin tadini:)

Sevgili RRH, haklisin bizcede nazar..Durduk yere ayni yerden iki kere dusmesi ve dikislerin acilmasi pek nadir olur sanirim..Iz muhtemelen kalacak ikinci dusmeden dolayi ama insallah cok belli olmaz.

Ayrica, Ashley'in basina gelenlere cok uzuldum. Gunlerdir jetlag ve soguk alginligi ile bogusuyoruz o yuzden bir turlu yazamadim. Dilerim en kisa zamanda alir hakki olan vizeyi..

Pratik Anne dedi ki...

Cok gecmis olsun ozlem. Ilk vakanizdan sonra olanlari duymamistim. Acil sifalar. Insallah biran evvel toparlar, okul mokul duzeninize geri donersiniz.

Bir annenin ise donme macerasi dedi ki...

Saol Burcu, golge gibi takipteyiz ama sende gordun cok kipirdaklar ikinciye de dustu. Bayagi sikinti var iyilesme surecinde aslinda bandajlar alininca bi duzene sticker yapistirmis dikislerin ustune. Zorla cikti onlarda..Simdilik yeterki yara kapansin diyoruz ondan sonrada insallah haftaya okula baslayacaklar..

Adsız dedi ki...

Şimdi nasıl oldu ? Biraz daha düzeldimi dikiş izleri ?

Related Posts with Thumbnails