Ozlem Audrey olur mu:)

|

Tatilden dondukten sonra ilk yaptigimiz islerden biri telesekreterdeki mesajlari dinlemek oldu. Gelen mesajlardan cogu biz yokken gerceklesecek yerel secimlerde aday olan politakicilarin kendilerini tanitma ve onlara oy vermemiz isteyen turden di. Aralarinda bazisi ise doktor ofislerinden rutin kontrolleri hatirlatma icin yapilan aramalardi.

Tum bu sikici gereksiz mesajlari dinleyip silerken bir tanesi merhaba ben X Bankasinda tam senin ozelliklerindeki bir is ile ilgilenip ilgilenmeyecegini sormak icin ariyorum,  lutfen ara senin ozelliklerin tam aradigimiz gibi telefon numaram su. Mesaj bittiginde esimle birbirimizle baka kaldik cunku mesaj en az 3 haftalikti, yine kacirilan bir firsat olmus.

Yine de sansimi denemek icin ilk firsatta verilen numarayi aradim. Klasik su an telefonda not alalim derken adamin diger hatta ki gorusmesi biterek kapatinca beni aktardilar.

Hemen konuya merhaba benim adim Ozlem diyerek girdim ama adamda bi tepki olmadi sonra beni 2-3 hafta once aramisiniz ama tatildeydik yeni dondum. Acaba BMO'daki pozisyon hala var mi dedim.

Adam bana "Audrey" su anda mevcutlar arasinda yok boyle bir pozisyon ama ben senin adini soyadini yeniden alip profiline goz atayim dedi..

O ana kadar bana "Audrey" diyen Benjamin ben ismimi hecelemeye baslayinca bozuldu yanlis anladigi icin. Bana komik geldi Audrey ve Ozlem pek alakali olmadiklari icin:)

Telefonu kapattiktan sonra aklima burada is hayatinda zorluk yasamamak icin insanlarin etnik isimlerini yerel isimlerle degistirmeleri geldi. Bir gun oyle bisey yaparsam- ki hic sanmam- bari Audrey olsun dedim icimden..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

:D Audrey mi ? Yakışır diycem ama özlem olarak kal daha güzel söylemesi çünkü.

ps:Annemin çok selamı var .

Bir annenin ise donme macerasi dedi ki...

Cok alakasiz dimi:) Bende anne cok selam soyle ayrica yeni blogun sahane fotograglar cok guzel. Ama ben oraya nasil gittin onu cok merak ettim bir turlu soramadim sana!

Related Posts with Thumbnails