8. Toplanti ve 38 Kisilik Katilim

Turkish-Canadian Professional Network'un Ocak ayi toplantisi tam 38 kisinin katilimi ile gerceklesti. Grup o kadar buyuktu ki tek bir karede grubu fotograflayamadim. Uc masa rezarvasyonumuz vardi, ama sigamadik ve tum salonu kapladik hatta isletmeci ile surekli bir grubu bi yerde tutma mucadelesi verdik.

Ama herseye ragmen guzeldi..Is arama surecinin bana kazandirdigi bu 38 yeni insani tanidigim icin mutluyum.

Burada is bulmak icin her zaman "networking-sosyal cevreyi kullanarak" is bulmanin onemi vurgulanir. Toronto'ya geldigimde her networking yapin dediklerinde veya tanidiklarin kazandiracaklari firsatlari gosteren semalari gordukce uzulurdum cunku is cevresinden hic tanidigim yoktu. Esimin cevresi hep Bilgi Islemci idi simdi ise grup uyelerine ne kadar tesekkur etsem azdir. Her tanidiklari bankaci veya finansciyi bana faydasi olur diye bir sekilde benimle tanistirmaya calisiyorlar! Aslinda sadece bana degil herkes birine yardim etmek icin firsat kolluyor..Grup giderek daha kurumsal ve organik olarak buyuyen kimlige burunuyor.

Tik tik tahta nazara gelmesin ve 183 uyeye daha nice yeni uyeler katilsin!

2 yorum:

bilge dedi ki...

sevgili özlem senin içinde değişiklik olmuştur eminim yeni dostlar tanıman gurbette çok önemlidir diye düşünüyorum..sevgilerimle..

Bir annenin ise donme macerasi dedi ki...

Evet Bilge'cim, uzakta dostluklar gercekten daha onemli. Aileden uzakta olunca akraba yerine dostlar geciyor. Is aramanin bana boyle bir guzelligi oldu, bir suru yeni insan tanidim. Blogta sizleri tanidigim gibi..

Bende size sevgilerimi gonderiyorum.

Related Posts with Thumbnails