8. Toplanti!

Ne zaman basladik ne zaman 7 toplantiyi geride biraktik anlamis degilim. Ilk toplantida da sadece "5" kisiydik simdi katilimcilarin sayisi 20'den asagiya dusmuyor. Turkish Canadian Professional Network'in toplantisi bu cuma saat 6.30'da Bloorvillage'de..Toronto'da olanlari bekleriz.

RSVP icin http://events.linkedin.com/Turkish-Canadian-Professional-Network/pub/521501

Aslinda o kadar cok sey var ki Turkish Canadian Professional Network hakkinda yazilacak. Nasil boyle bir grup yok, networking (sosyal baglar) Kuzey Amerika'nin can damari derken yaklasik bir yil once Linkedin'de bu grubu kurmustum . Su anda Kanada'da yasayan Turklerin olusturdugu en buyuk networking grubu. Uye sayimiz 180'e ulasmak uzere. Her ay duzenli toplaniyoruz, toplanti organizasyonunu biraz gec duyursam hemen bu ayki toplanti ne zaman diye emailler geliyor. Yukaridaki resim de Aralik Ayi toplantisinda cekildi.

Halk arasinda da toplantilarin ismi "Ozlem'in toplantilari" olarak geciyormus. Herkesin katilmaktan mutluluk duydugu bir platforma aracilik ettigim icin bende mutluyum. Dilerim sayimiz giderek buyur ve grup ici yardimlasma giderek daha da artar.

Dusununce is ariyor olmasaydim boyle bir grubu hic kurmayacaktim. Is aramak basli basina zor ve can sikici bir is ama bu zorlu yolda ufakta olsa baska basarilar var.

Bu blogta onlardan biri, birgun is buldugumda bu bloga ne olacagini zaman zaman dusunmeden edemiyorum!

3 yorum:

Anne ve Bebisi dedi ki...

Is maceralarinla devam edersin bloga insallah :)

Bir annenin ise donme macerasi dedi ki...

Insallah Esra henuz ufukta elle tutulur bir gelisme yok ama umuyorum is hayatinda da renkli biseyler bulup yazabilirim.

Adsız dedi ki...

Artık hayırlısıyla bir iş bulsan keşke yaa.Burada iş maceralarını da okumak isterdik.

Related Posts with Thumbnails