Hayatim Career/Kariyer:)

Iki gundur kendime durup durup guluyorum. Farkinda olmadan her girdigim web sitesinde kariyer sitelerine bakiyorum ilk once. Bunu dun gece kontrati biten cep telefonumu degistirmek icin piyasadaki cep telefonlari planlarina bakarken farkettim.

Dun aksam "Fido Cares-Fido Onemser" yazisini "Fido Career/ Kariyer" olarak okudum. Tam elim o sayfaya tiklamak uzere iken farkettim kariyer degil musteri hizmetleri sayfasina yonlendirildigimi!

Kendime gulmeden edemedim. Hayatim kariyer olmus gercekten:)

Sakasi bir yana her bir yeni web sitesinde  gozlerim ana sayfalarda ilk once sag ust koseye bakiyor cunku kariyer sayfalari buyuk cogunlukla bize ulasindan bir hane once sag uc kosede oluyor burada.
Sadece kariyer sayfasina girmekle kalmiyorum birde ciddi ciddi mevcut ilanlarina bakiyorum benim konumla ilgili olsun olmasin. 

Sonra gordugum is ilanlari bana uymuyorsa o alanda kim is ariyorsa onlara o isleri onlara email ile yolluyorum. Akil defterimde yeni tanistigim bir suru insanlarin emailleri var. Bazen parkta tanistigim anneler oluyor bu is arayanlar bazen Turkish-Canadian Professional Network uyesi bazende Toronto'ya yeni gelmis birileri. Elimden geldigince eger o alanda tanidigim biri varsa yonlendirmeye calisiyorum.

Bu icimden gelen bir yardim istegi karsilik beklemeden. Tanidigim bir kac kisi bu istegimi dogal "social connector- sosyal baglayici" olarak acikliyor. Yeni tanistigim kisilerle 10 dakika konusmanin sonunda onu yonlendirecegim mutlaka birileri olabiliyor yada tanidiklarimla konusurken onlarin sirketlerinde eleman acigi olup olmadigini ogrenip bir arkadasimi yonlendirebiliyorum.

Peki bu kadar herkesi dusunen birinin kendine yardimi oluyormu simdilik yok:) 







0 yorum:

Related Posts with Thumbnails