Sessizce Gelen 2011

Yeni bir yila basladik garip bir baslangic aslinda cunku ben ciftin uguruna inanirim cift yillar bu yuzden benden torpillidir onlarin daha iyi olacagini bana guzel seyler getirecegini dusunurum. Belki de gecmiste benim icin cok onemli olan bir cok olay, baslangic, basari ve guzellikler hep cift rakamli yillarda gerceklesmisti. Bu satirlari yazarken bile kafamda koca bir liste dolaniyor:


94'te universiteye girdim, 98'de universiteyi bitirip Dunyayi gezmeye basladim, 2000'de ilk isime girip 6 ay icinde iki kati maasa ama onemlisi benim en cok severek yaptigim is icin baska bir yere transfer oldum, 2004'de evlendim, 2006'da ilk defa anne oldum, 2008'de ilk evimizi aldik..Tabii ki diger yillarda guzel seyler oldu ama sanki her guzel seyi golgeleyen baska bir olay vardi!


Gecmisten oturu 2010'da cok umut dolu bir baslangic yapmistim! Guzel bir yil olacakti, hep yeni bir suru baslangic olacakti..Ama bekledigim gibi olmadi, 2010 yilinin hayal kirikligindan sonra 2011 icin pek bir sey hissedemiyorum. Belki beni yaniltir ve suprizlerle, yeni baslangiclarla dolu olur..


UMARIM--Ilk defa yanilmayi istiyorum..


Karmasik duygular icinde yeni yilin ilk dakikalarina hos geldin dedim..Simdi sira yeni yildan beklentiler listesi hazirlamada..Her zaman hepsi gerceklesmese de gelecegi planlamada cok yardimci bu listeler. Listede gerceklestirilmis buyuk-kucuk demeden tum amaclar yil sonlarinda insana kucuk mutluluklar ve tatmin duygusu veriyor.


Benim 2011'den cok buyuk, sinirsiz beklentilerim yok. Belki tek beklentim (saglik, sihhat, huzur, mutluluk dolu ve sevdiklerimi kaybetmedigim bir yil olmasinin disinda), bana SEVEREK yapabilecegim bir is getirmesi.


Sadece herhangi bir iste calismak istemiyorum, gonlumde yatan her gun heyecanlanarak gidecegim, saatlerin nasil gectigini anlamadigim, hem yeni seyler ogrenerek profesyonel anlamda daha da gelisecegim hemde bildiklerimi, mevcut tecrubemi kullanarak her gunun sonunda eve birseyleri basararak donmenin verdigi tatminle gitmek istiyorum.


Insallah cok sey istemiyorumdur ve cok beklemeden boyle bir isi bulabilirim..


Ayrica, bu blogu biraz olsun daha profesyonel platforma donusturmek istiyorum. Yazdikca birilerine faydamin oldugunu gormek cok guzel. Su andaki formattan cok memnun degilim en kisa zamanda icerigin daha kolay takip edilmesi icin esimin yardimi ile yeniden yapilandiracagiz. Bu anlamda aslinda her turlu oneriye acigim, bu blogta en cok neye vermeliyim bazen kafam karisiyor..Oneriler ya youmla yada email yoluyla bana isaramagunlugu@gmail.com adresine yazabilirsiniz.


Yeni yilda basarilarin bol oldugu yazilarla birlikte olabilmek dilegiyle, tum is arayanlarin gonullerine is bulduklari guzel bir yil olsun!

Guncelleme: Bu postu yazdiktan sonra dusundum gercekten sadece is mi istiyorum diye, sonra sessizce hayir dedim hele su paten kayak 5 ve 3 yasindaki ogullarimi gorunce bende kimseye tutunmadan patent kaymak istiyorum. 2011 hedefleri arasina hemen bunuda aldim. Su minik patenlerin sekerligine bakarmisiniz?

2 yorum:

Selen dedi ki...

Yapacagin her yeni sey icin Subat'in 18'inden sonrasini bekle. Cin takvimine gore 2010 metal kaplan yiliydi, cok zor bir yildi herkes icin. Yapilan atilimlardan pek sonuc alinamayan, cetin bir seneydi. 2011 ise tavsan yili olacak, bolluk, bereket tavan yapacak. Yeni baslangiclarin, basarilarin yili olacak. Tavsan yili 3 Subat'ta basliyor. Her turlu yeni atilim icin 15 gunluk ay dongusunu de beklemek gerekiyormus. Ben soyleyeyim de :)
2011 cok guzel bir yil olacak.

ailenizin uyduruk astrologu Selen

Bir annenin ise donme macerasi dedi ki...

Kotu baslayan bir gunde cok iyi geldi mesajin Selen tesekkurler! Benim cevremde de herkes ayni seyi soyluyor 2010 zordu diye, ne yaparsam yapayim gercekten sonuc alamadim..Sabirsizlikla bekleyecem Subat 18'i..

Bu arada 15 gunluk donguyu bilmiyorum nedir ne degildir bakayim ona gore harekete gecerim:)

Ben de size cok guzel basari, saglik, mutluluk bir yil diliyorum ve bol gezmeli, yeni yerlerin kesfedildigi:) Sonrada biz blogundaki gezi fotograflarina bakmaya doyamayalim:)

Toronto'dan sevgilerle! Ozlem

Related Posts with Thumbnails