Eger Daktiloniz Yoksa Yandiniz Tesekkur Mektubu Yazamazsiniz:)

|

Cok tesaduf eseri internette gezinirken su web sitesinini gordum..Is Gorusmeleri sonrasi tesekkur mektubu yazmak icin ya elle yazip yollamayi yada daktilo ile yazmayi oneriyor.

Soktayim kimin evinde, okulunda, is yerinde kolayca ulasabilecegi daktilo var? Ola ki yazi yazacak bir daktilo buldunuz ne kadar surer bunu yazip yollamak. Dunya digital otesi boyuta gecmek uzere. Hersey email ile hallediliyor.


Ama bu web sitesi kisisel olmayacagi icin email onermiyorlar. Tabii daktilo yazarak yollamak cok kisisel!!!

Ne kadar kopyaci ve kolayci milletiz. Kimbilir bu web sitesini hazirlayan nerden hangi kaynaktan alip tercume etmistir. Guncel bir yerden alsa bir nebze yine cok problem degil cunku herkes ingilizce kaynaga ulasamayabilir.

Ama muhtemelen 90'lardan alip yaziyi cevirmisler cok degil 2 yil once..

Ben web sitesine gore hic kisisel olmayan emaili kullaniyorum tesekkur mektuplari icin cogu zaman ise yariyor. Cevremde, okudugum kitaplarda yabanci kariyer sitelerinin hicbirinde daktilo ile "thank you" letters yazin diye duymadim fi tarihinden kalanlar disinda..

Daha kotusu bu web sitesini Turkiye'de hayatini kariyer koclugu yaparak kazanan, insan kaynaklari yonetiminde uzman!!! web sitesi uzerinden insanlara danismanlik veren bir kisinin web sitesinde gordum.

Uzman olmak ne kolaymis google yap, buldugun ilk kaynagi referans goster!!

Bunlari gordukce uzuluyorum, yakinda bu abukluklar yuzunden ciddi anlamda kariyer danismanligini ben yapacam !

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails