Evden Yari Zamanli Calisma Denemesi

|

Son gunler o kadar hizli geciyor ki buraya gelismeleri yazmaya pek vaktim olmuyorum. Sanirim 3 hafta once idi aniden eski calistigim sirketin sahipleri bir araya gelelim diye telefon ettiler. Ben daha gorusmeden tahmin ettim beni tekrar ise cagiracaklarini ama benim dusundugumden daha guzel evden calisma teklifi ile geldiler.

Eyaletler arasi saat farki oldugu icin Vancouver'dan 3 saat geriyiz ayrica ofis kapaninca da gece bir suru ertesi gune beklememesi gereken musteri talepleri oluyormus! Bana bu aciklari kapatmak icin evden ofise baglanarak hergun 5 saat calismami teklif ettiler. Ben bastan cok stresli bir is olmasi ve tam zamanli is aramaya zaman ayiramayacak olmam nedeniyle kabul etmeyecektim ama esim yaparsin hepsini diye gaz verince biraz isteksizde olsam kabul ettim.

Gecen hafta tekrar fiyatlandirmalar icin hafiza yeniledik. Ama her aksam gece 2'lere kadar yapacak bir is vardi.

Bu hafta laptopa baglantilarim kuruldu..Bu aksam ilk defa isim gece 11.30'da bitti. Vancouver'in mesai saati bitmeden islerin yetismesi gerekiyor ama o saat dilimide bizim aksam yemegi, cocuklari yatirma saatine denk geliyor. Bu biraz simdilik zorluyor zamanla belki alisiriz yeni duzene..

Duzenimiz bozulmadan,cocuklarla evden is yapamak guzel bir firsat ama hala aklim plazadaki is ortaminda. Daha oncede evden calismayi denemistim beni cok tatmin etmiyor ama yari zamanli calisip, kres vs derdi cocuklari birak-al dongusunde bogulmadan ustune fena da bi gelir elde etmek daha iyi bir alternatif buluncaya kadar beni goturecek sanirim..

Firsat buldukca yeni islere basvurmaya devam, tanidiklar yoluyla da biseyler cikarmi konusunda caba harcamaya devam..

Yani hala aktif olarak is aramaya devam:)

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Aaa fotoğraftaki kim Özlem abla sen ve oğlanlardan birimi yoksa ?

Adsız dedi ki...

:)) Ashley

Bir annenin ise donme macerasi dedi ki...

Merhaba Ashley, fotograftakiler biz degiliz..Stock foto benim minisler biraz daha buyukler birde Alman cocuklari gibi sarisinlar..ben yanlarinda alakasiz kaliyorum!

nnbaLo dedi ki...

fotoğraf çok tanıdık geldi bana; insanın 4 yaşında bir kızı olunca :)

Related Posts with Thumbnails