Scotia-Beklemede!

Kaleden donen top misali yazin kacirdigim bir is vardi. Hala icimin ciz ettigi uzuldugum. Niye olmadigina anlam veremedim, beni alacaklarini soyleyip almadiklari. Sonra koskoca Vice President'in beni arayip aci haberi verdigi.

Aylar gecti, benim aklim hep Scotia'da kalinca ister istemez hep web sitelerine bakiyordum. Turkiye donusu benimle gorustukleri pozisyonun benzeri hatta sadece farkli kelimeler ile kidemli mudur yerine mudur aradiklari bir is ilani gordum. Ilk once web sitelerinden basvurdum sonra, VP'ye email attim beni bu is icin degerlendirirmisiniz diye.

Ondan cevap gelmedi ama beni gorusmede perisan eden ikinci gorusmeyi yapan email attimis 2 hafta sonra ayni pozisyon icin sozlesmeli calisirmisin diye.

Bende hay hay tabii ki diye yazdim. Buz gibi bir cevap geldi. Sana ihtiyacimiz olursa iletisme gececegiz diye. Bozuldum, sanki ben ona sozlesmeli beni alin demisim..Aslinda beni ise almayacaklarini soylemiyordu sadece proje baslayinca/baslarsa arayacagim demis ama uzak bir ifade tarzi ile..

Yine basladim beklemeye araya noel, yeni yil girdi derken meraklanma sureci basladi..Ocak sonuna dogru bir gelisme var mi diye email attim. Ilkinden hallice eger yeni bir gorusme gerekirse sen arayacagiz bu esnada biz projedeki gorev tanimlarini cikartiyoruz demis birde bir gelisme olursa/olunca haberdar edecegim demis..

Hala umitli degilim hatta evlenme vaadi ile kizlari oyalan erkekler gibi davrandiklari icinde biraz kizginim.

Sadece mesela bekletmeleri degil ayni bolumde benimle ilgili bir suru is var ama bir taraftan iyi bir pozisyon icin haber bekleyince benim isimle ilgili daha az kidem gerektiren islere de basvuramiyorum. Bu gun bir arkadasim o birimde baska bir is yollamis ama kidemli mudurden uzman kadrosuna dusmek adamlarin gozunde kotu olur diye beklemekten baska bisey yapamiyorum.

Keske olumlu-olumsuz bir yanit verseler ona gore bu bankadaki basvurularimi yapsam..Yoksa bekleye bekleye yukarida kadina donusecegim..Omrum Scotia'daki mukemmel isin pesinde kosmak ve beklemekle gececek..

meraklisina Scotia isinin detaylari:
:ilk gorusme gorusme oncesi ilk gorusme detayikinci gorusme red cevap


0 yorum:

Related Posts with Thumbnails