Iste ben: 33 yasinda, mutlu ve evde oturan anne!

|


Bugun benim dogumgunum! Bizim Turkiye'den 7 saat geri olmamizdan dolayi dun balsadik kutlamalara..

Bu sabahta evin prensleri kutladilar..Buyuk oglum sahane "heppi bortday An-ne" sarkisini soyluyor dunden beri. Kameraya almaya calisacagim buraya eklemek icin..Vokalda ufaklikta ona eslik ediyor..

Her dogumgununde ben dusunurum muhakeme ederim neler istemisim bu yas icin neler olmus diye..Mesela ben kendimi hic anne olarak dusunemezdim. Bu tarafim yokmus gibiydi, hala oyle pek anne gibi degilim sanirim..Daha cok oyun arkadasi, surekli saklambac oynayan, kutu kutu pense oynayan bi anne..Sirf cocuklar mutlu olsun diye eve bir suru cocuk cagiran anne (bu sali evde 6 cocuk vardi), kendi cocuklari yetmezmis gibi bide onlarla oynayan anne..

Hep kariyer insani olmustum, hep hedefler vardi..Cocuklarla tum hayaller/hedefler baskalari ile yer degistirdi. Kariyer ikinci planda kaldi, ben one almak istedikce hep engeller cikti ve hala cikiyor..

Ama ozunde yukaridaki gibi hep gulen, mutlu anne,..Bu yasin daha guzel olacagina inanan anne.


12 yorum:

bilge dedi ki...

doğum gününü en iyi dileklerimle kutluyorum çocukların la eşinle uzun mutlu huzurlu tüm isteklerinin gerçekleştiği bir ömür diliyorum türkiyeden kucak dolusu sevgi ve selamlar..sanki gurbet eller de bir kızım daha var gibi oldum..duygulandım...

alya hanımın annesi dedi ki...

ailenizle ve tüm sevdiklerinizle mutlu yıllar diliyoruz alya'yla size..doğum gününüz kutlu olsun ve herşey gönlünüzce olsunn..
türkiyeden sevgiler..

ZencefilliÇörek dedi ki...

canim biraz gec kaldim ama gun henuz bitmedi degil mi? mutlu bir yas olsun, ailenle ve sevdiklerinle..:)

gezicini dedi ki...

33 yaş ve 2 çocuk ne güzel. nice nice sağlıklı mutlu yıllara...
sevgiler
gorki

Adsız dedi ki...

Aileniz ve sevdiklerinizle geçireceğiniz daha nice mutlu yaşlara yıllara
sevgiler
A.b
http://www.gypsophilab.blogspot.com/

Ayşe Şakarcan dedi ki...

Merhaba ve mutlu yıllar:)

Meral Erdoğan dedi ki...

Mutlu yillar diliyorum :)

Adsız dedi ki...

Dogum gununuz kutlu ve dileklerinizin dilediginizden daha hizli gerceklesmesi dilegiyle..Torontodan sevgiler.

Bir annenin ise donme macerasi dedi ki...

Bilge, cok tesekkurler bende sizi kendime cok yakin hissediyorum. Her zaman pozitif ve sicacik yorumlar icin cok tesekkurler.

Alya'nin seker annesi: Cok tesekkurler guzel ve anlamli dilekler icin. Umarim sizin icinde hersey gonlunuzce olur. Ise donecekmisiniz, ne kadar sanslisiniz bebise annenizle babaniz bakacak!

Zencefilli Corek: Mesaji zamaninda aldim ayni zaman diliminizdeyiz cok tesekkurler:)

Gezicini: Evet evet yas 33 ve iki cocuk ustelik evdeyim:) Ankara'ya bende sevgilerimi yolluyorum.

A.B., Cok tesekkurler, hepimizin tum yeni yaslari bir oncekinden daha guzel olsun. Bu arada hala email gelmedi. isaramagunlugu@gmail.com adresine yolluyorsunuz degil mi?

Ayse Sakarcan: Size de Merhaba ve tesekkurler..Ben de Moleskine defterleri cok severim ama bu yil ajandasini kacirdim..Eylul gibi satisa cikip daha yenil yil gelmeden bitiyor:(

Meral Erdogan: Cok tesekkurler!

Son yorumu yazan Adsiz okuyucumada cok tesekkurler..Umarim hizla gerceklesir dileklerim ama bu seferde tum duzen altust olacak ondan da korkuyorum hayirlisi artik! Bu arada Toronto'da nerdesiniz? Bizde Toronto'da da oturuyoruz..

Pratik Anne dedi ki...

Aaa kim varmis burada?
Sana kisa bir is arama macerasi ve gonlune gore bir is diliyorum.
Ayrica gecmis dogumgunun de kutlu olsun. Oglushlari operim.

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Inanin bana sizin ikilemlerinizi yurtdisinda yasayan her insan yasiyor..Nereden mi biliyorum, tabi ki en once kendimden daha sonra cevremdeki arkadaslarimdan.Birkac arkadasim vatandasligini alip,Tr ye dondu.Bir kismi yurtdisinda yasayip,ulkeye donup adapte olamayip kendileri ve ozellikle cocuklarinin gelecegi icin buraya tekrar yerlesti..Yani ne kadar insan,o kadar farkli hikaye!!Sadece tek bir dogru yok,herkes kendi hikayesini yaziyor ve yasiyor.Ben mi burayi cok seviyorum, ama bir o kadar da ulkemi ozluyorum.Aslen Izmirliyim,ozellikle havasini,gunesli gunlerini,denizi,insanini bu liste uzar gider...Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun diyorum!
Benim evim High Parka cok yakin High Park Avenue uzerinde.Siz neredesiniz?
Birde postlarinizdan birinde cocuklarinizin gittigi ucretsiz Creative School dan bahsetmissiniz.Bu konuda daha fazla bilgi alabilirmiyim?Cok yakin bir arkadasimin kizini buraya yonlendirmeyi cok isterim.Tesekkurler.
Ilknur

Bir annenin ise donme macerasi dedi ki...

Pratik Anne'cim, cocuklari buyuttuk foruma ugramaz olduk:) Dileklerin icin cok tesekkurler. Umarim dedigin gibi kisa surer bu is arama modu ama adamlar feci on yargililar ise bu kadar ara vermis kimselere ustune ustluk krizden tam anlamiyla cikamadi piyasalar. Bi sekilde olacak ama kesinlikle dusundugumden uzun surecek. Hayirlisi artik!

Ilknur, tek bir dogru yok dedigin gibi herkes icin hayirlisi olsun. Ben ailemi cok ozluyorum. Uzakta sevdiklerimi kaybediyorum, yakinda anneme babama sira gelecek diye korkuyorum. Ote yandan cocuklarim herkesten uzakta buyuyor. Sanirim biraz duygusal yaklasiyorum. Ama cok yakinda donus bizdede yok.

Cok uzak sayilmayiz sizinle, bizde Eglinton W and Allen Rd civarinda oturuyoruz (Eglinton West Subway'ine 5 dk yuruyerek). Arkadasiniz Toronto Fun Guide'a baksin. Programin ismi Creative Play cogu community centerlarda var, genelde cok cuzi bir ucret oluyor ama hepsinde haftanin hergunu ve drop off olmuyor bizimki gibi. Bizimki haftaici hergun sabah 9-11.30 birde ogleden sonrasi var. Simdi March Break'te 4 yasindan buyukler icin full time olacak (yine free) buyuk oglum 9- 4 gidecek hergun. Bu arada bu program 2.5- 5 yas grubu icin ama daha kucuk cocuklar icin childcare sagliyorlar eger oradaki aktivitelere (dikis, fitness vs) katilirsaniz. Ben gecen donem aletli jimnastik ve aerobik yapiyordum. Baska sorunuz varsa bana isaramagunlugu@gmail.com adresine email atabilirsiniz. P.S Benim burada cok Izmir'li arkadasim var, ben aslen Bursa'liyim!

Related Posts with Thumbnails