Bugun Bayram!

|



Her bayram aklima biz kucukken bayramlarda televizyonlardan eksik olmayan Baris Manco'nun "Bugun bayram, erken kalkin cocuklar" sarkisi geliyor. Sanki kafamda bir plak var hep bu sarkiyi calisyor bayram sabahlari.

Gozumun onunde ise eski bayramlara iliskin yeni elbiseler, el opmeler, bayram gezmeleri ve kocaman ailemizle yenilen yemekler canlaniyor. Gecen gunler, ailemizden yitidiklerimiz geri gelmiyor ama daha kotusu o guzel gunlerin yerine daha canli bayram anilarini koyamiyoruz.

Sevdiklerimizden cok uzakta olmak, bayramlarin genellikle haftaicini gelmesi sebebiyle ancak mesai bitiminden sonra baslayan bayram sevinci ve kisitli gezmeler nedeniyle her bir bayram biraz huznu getiriyor.

Cocuklar henuz farkinda degiller, gecen Kurban Bayramini "Halloween-Cadilar Bayrami" ile karistirmalarini ve sayili gittigimizde evlerde istedikleri seker ve cikolatalari alamadiklari icin aglamlarini saymazsak!

En son uc yil once bayramda Turkiye'deydik kimbilir bir daha kac sene sonra biz Turkiye'deyken bayram denk gelecek.

Herkese seker tadinda bir bayram diliyorum umarim bu bayram mutlu, huzurlu bol gezmeli ve tum aile uyelerinin birarada oldugu neseli  sofralarda gecer.

Hepinizin bayrami kutlu olsun!




0 yorum:

Related Posts with Thumbnails