Guncelleme

Gecen haftanin yogunlugundan sonra bu hafta biraz sakin geciyor is arama konusunda. Aslinda evde yogunluk fazlasiyla var, gonullu calistigim bizim binanin estetik komitesinin bircok toplantisi var su aralar tum koridorlarin ve lobinin boyanmasini planliyoruz. Tum binanin (yaklasik 240 daire) zevkine hitap edecek birseyler bulmak cok zormus. Dun oyalama bitti bugun ofise gidip, hangi renk kombinasyonu en cok oyu almis bakmak lazim.

Ote yandan cocuklarin sabah programlari tatilin bitmesiyle yeniden basladi, arkadaslari ile oyun saatlerimiz devam ediyor. Dun dunya tatlisi iki cimcime bizdeydi. (Jade ve Kala). Bizim cocuklar bayiliyorlar bu fistiklara, aslinda bizimkiler gidecekti ama anneleri hasta olunca ben aldim.

Bugunde cocuklari programa goturmem getiriyordu ama yapmam gereken isler birikince vazgectim.

Gelelim en onemli guncellemeye. Is konusunda her hangi bi haber yok ama onumuzdeki pazartesiye kadar da gelecegini acikcasi sanmiyoruz cunku gorustugum Banka bir Amerikan bankasi ve merkezi New York'da. Dolayisiyla tum yazisma ve gorusmeler insan kaynaklari'nin New York'da, ise alacak mudurun Toronto'da olmasi nedeniyle iki merkezli yapiliyor.

Simdilik beklemekten baska bir sey gelmiyor elimizden. Bu ise bu kadar odaklanmisken baska islerede bakasim gelmiyor ama tedbiri elden birakmamam lazim. Gecen hafta baska isler icin aradigim yerler vardi. Onlardan bir tanesi bu hafta telefon etmemi istedi. Onu bugun aramayi planliyorum, bir arkadasimda ozgecmisimi istemisti baskalarina vermek icin onu da bugun yapmam lazim.

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails